Barber School

OVER BARBERSCHOOL

De Barber School is gespecialiseerd in het opleiden van leerlingen als Barbier en Allround Herenkapper. Je leert technieken voor elke stijl, elk haartype, scheren, communicatie en de laatste trends op het gebied van mode en verzorging. True craftmanship.

SAMENWERKING HEADS ACADEMY & BARBER SCHOOL

Heads Academy werkt samen met de Barber School omdat de Barber School dezelfde kwaliteit levert als Heads Academy. Bij de Barber School word je opgeleid tot Allround Herenkapper en Barbier zodat je in de toekomst je eigen concept kan maken of bij een Barbershop kan werken.

BARBERSCHOOL

Op het eerste gezicht lijkt de barbier iets van vroeger. Bijna antiek maar zeker niet ouderwets of een gedane zaak. Sterker nog, deze ambacht is mateloos populair, straalt klasse uit en heeft daarbij ook dat rauwe randje wat het aantrekkelijk maakt voor de verzorgende oerman.
 Centraal hierin staat de beleving. Er wordt gezorgd en verzorgd en de man kan schaamteloos in de watten gelegd worden. Op onze Barberschool word je opgeleid tot allround Herenkapper zodat je daarna een eigen concept kan maken of bij een Barbershop kan werken.

HOGE KWALITEIT

De Barberschool streeft naar optimale kwaliteit en we realiseren dit door te werken in kleine groepen van maximaal 8 leerlingen. Hierdoor is er volledige aandacht en professionele begeleiding voor alleen diegene die echt gemotiveerd zijn. Je krijgt training van hoogopgeleide trainers die zelf ook parttime in hoog segment barbershops/salons werken en een opleiding gevolgd hebben in pedagogische en didactische vaardigheden. We trainen salongericht zodat onderwijs en bedrijfsleven dicht bij elkaar staan.

Bekijk hiernaast onze heren kappersopleidingen, of extra informatie over open dagen en het aanmelden voor de opleidingen.