Over Heads Academy

In 2004 werd het opleidingsinstituut in de kappers- en beautybranche ‘Heads Academy’ opgericht. Heads Academy is een particulieren privé opleiding, erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap (OC&W). Twee toplocaties in Amsterdam en Delft.

Belangrijke kenmerken van Heads Academy zijn het realistisch opleiden, de praktijkgerichte benadering en de mogelijkheid tot het leveren van maatwerk. Optimale kwaliteit en kleinschaligheid staan voorop. Wij realiseren dit door te werken in kleine groepen van maximaal 8 studenten. Hierdoor is er volledige aandacht en professionele begeleiding voor alleen diegene die echt gemotiveerd zijn. 

De student krijgt training van hoogopgeleide docenten die zelf gespecialiseerd zijn op een bepaald gebied in het vak. De kwaliteit van ons onderwijs wordt behaald doordat wij eisen stellen aan onze studenten. Al onze studenten hebben veel discipline, motivatie om te leren en ze willen stuk voor stuk een goede kapper of kapster worden.

We starten elke opleiding met een gedegen basis waar je heel je carrière op teert.
Daarna kun je in een vervolgopleiding jezelf specialiseren in het dames- en/of herenvak.

Heads Academy werkt samen met erkende leerbedrijven. Voordat de opleiding start bieden wij de studenten de mogelijkheid om te solliciteren bij één van de salons binnen ons netwerk.

Op deze wijze is Heads Academy de schakel tussen onderwijs en het bedrijfsleven.