BBL of BOL opleiding

Welk pad bewandel jij, BBL of BOL opleiding?

BBL

Wil je tijdens de opleiding al direct in een kapsalon werken dan past een BBL opleiding het beste bij jou. BBL staat voor beroeps begeleidende leerweg. Deze deeltijd opleiding is erg afwisselend. Je begint al direct met werken in de salon. De week ziet er als volgt uit; 2 dagen Heads Academy + 3 dagen werken in de salon.

Heads Academy werkt samen met erkende salons. Voordat de opleiding start bieden wij jou de mogelijkheid om te solliciteren bij één van de salons binnen ons netwerk. Gedurende deze leerwerk periode ontvang je een salaris (CAO bepaald) van de kapper.

 

BOL

Leer jij door zelf te ervaren onder persoonlijke begeleiding in een veilige leeromgeving dan past een BOL opleiding bij jou. BOL staat voor beroeps opleidende leerweg. Dat betekent dat je op school leert en ervaring opdoet in de salon van Heads Academy. Daarnaast loop je stage om kennis te maken met het beroepenveld. De week ziet er als volgt uit; 4 dagen Heads Academy + 1 dag stage in de salon.

Heads Academy werkt samen met erkende salons. Voordat de opleiding start bieden wij jou de mogelijkheid om te solliciteren voor je stage bij één van de salons binnen ons netwerk.

Studiefinanciering vanaf 18 jaar
Gratis OV vanaf 16 jaar

Wil je meer weten over Heads Academy? Vraag dan hier vrijblijvend meer informatie aan.