Specialisatie vakmanschap

Heads Academy gelooft in specialisatie van het vakmanschap. Een school die aansluit op de markt. De markt vraagt om specialisatie. En wij houden de markt nauwlettend in de gaten omdat het belangrijk is om te weten waar de consument om vraagt zodat we onze studenten klaar kunnen stomen voor de arbeidsmarkt van nu. De toekomstige klant van onze studenten is tegenwoordig goed geïnformeerd en verwacht specialisme van een kapper.Specialisme wordt nog intenser wanneer het beroep splitst in het dames- en herenvak.

Hiervoor hebben wij een opleiding ontwikkeld om naast de verplichte vakken jezelf te specialiseren in elk detail van het vakmanschap waar je persoonlijke voorkeur ligt. Het dames of herenvak.

Stimuleren vanuit een authentieke motivatie is een speerpunt van Heads Academy.


Damesvak

Tijdens deze opleiding specialiseer je jezelf in het dames vak met vakkennis, technische vaardigheden en creativiteit. Je krijgt les in Masterclass modules van knippen, kleuren, styling- en lang haar technieken.

Opleiden volgens een fashion geïnspireerde draagbare grensverleggende stijl die sterk inspeelt op de hedendaagse veeleisende consument door het uitdragen van on-trend gepersonaliseerde resultaten in coupe, kleur, en styling


Herenvak – Barber School

Waar andere opleidingen slechts een los vak of module aandacht geven aan barbiertechnieken, werken wij samen met de officiële Nederlandse Barber School.
De Barber School is gespecialiseerd in het opleiden van leerlingen als Barbier en Allround Herenkapper. Je leert technieken voor elke stijl, elk haartype, scheren, communicatie en de laatste trends op het gebied van mode en verzorging. True craftmanship.

Wil je meer weten over Heads Academy? Vraag dan hier vrijblijvend meer informatie aan.