Kappersopleiding Amsterdam

Kappersopleiding Amsterdam volgen?

Kom naar Heads Academy voor een kappersopleiding Amsterdam! We bevinden ons middenin het bruisende Amsterdam en dat merk je. Al onze leraren en leerlingen zijn levendig, modern en uiterst gepassioneerd voor het vak dat zij uitoefenen. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van en op zoek naar de nieuwste trends.

Een kappersopleiding volgen bij Heads Academy betekent jezelf ontdekken, ontwikkelen en het beste uit jezelf halen. Een kappersopleiding in Amsterdam is daarnaast goed voor jezelf, omdat je hier snel je netwerk kan uitbreiden. Zo ben je bij Heads Academy altijd verzekerd van het vinden van een baan na je opleiding!

Verschillende soorten kappersopleidingen

Onderstaande opleidingen zijn te volgen bij Heads Academy kappersopleiding Amsterdam.

Ladies Hair School
Een opleiding om de beste dameskapper te worden. Je opleiding staat in het teken van de mooiste dameskapsels, verftechnieken en hairstyling. De opleiding duurt tien maanden en enige ervaring is vereist; deze opleiding is er om jezelf door te ontwikkelen.

MBO Kappersopleiding BBL
Ben je nog leerplichtig? Dan is deze opleiding iets voor jou. Je krijgt één dag in de week les bij onze kappersopleiding Amsterdam en daarnaast werk je 24 uur per week bij een salon. Zo kun je gelijk het geleerde in de praktijk brengen en ontwikkel je je snel.

MBO Allround Kapper BBL
Tijd om jezelf te gaan specialiseren? Dan is deze opleiding perfect voor jou. Deze opleiding zorgt ervoor dat jij je optimaal kan focussen op hetgeen jij wil leren. Je opleiding volg je altijd in kleine groepen zodat je goed kan worden begeleid.

MBO Kappersopleiding BOL
Tijdens deze beroepsopleidende leerweg bereid je je optimaal voor op de periode na je opleiding. Je volgt verschillende modules zoals: Fashion Cuts en Creatieve Kleurtechnieken. Deze opleiding duurt twee jaar en is geschikt voor de jonge, gepassioneerde kapsters en kappers onder ons.

Basic Hairdresser
Deze kappersopleiding Amsterdam duurt slechts tien maanden leert jou alle basistechnieken die nodig zijn om een goede kapper of kapster te worden. Door te werken in kleine groepen is er maximale aandacht voor alle leerlingen.