MBO Allround Kapper BBL

Doel en opzet van kapper allround niveau 3

Vanuit de gedegen basis van de opleiding MBO Kapper niveau 2 ben je nu klaar om jezelf te gaan specialiseren. Wij bieden twee verschillende opleidingen om je diploma Kapper Allround te behalen. Waarom twee opleidingen? Wij van Heads Academy geloven in specialisme. Niet van alles een beetje leren maar een goede focus op het dames- en herenvak!

Hoge kwaliteit

Bij Head Academy streven we naar de hoogste kwaliteit. Zo werken we in kleine groepen van maximaal 8 personen. Hierdoor is er volledige aandacht en professionele begeleiding voor alleen diegene die echt gemotiveerd zijn. Je krijgt training van hoogopgeleide docenten die zelf ook parttime in hoog segment salons werken.

Inhoud kappersopleiding

Werken en leren

In de beroepsbegeleidende variant heb je een leerwerkovereenkomst met Heads Academy en een erkende kapsalon. Gedurende deze leerwerk periode ontvang je een salaris (CAO bepaald) van de kapper. Heads Academy geeft één dag per week les en verzorgd jou begeleiding bij de kapper.

Erkend leerbedrijf

Heads Academy werkt samen met erkende salons. Voordat de opleiding start bieden wij jou de mogelijkheid om te solliciteren bij één van de salons binnen ons netwerk. Gedurende deze leerwerk periode ontvang je een salaris (CAO bepaald) van de kapper.

Toelatingseisen

Deelnemen aan de deeltijd MBO-opleiding kapper (niveau 3) is ervaring vereist.

START KAPPERSOPLEIDING

Delft: dinsdag 27 augustus 2019
Amsterdam: 3 september 2019

Locatie

De routebeschrijving vind je hier. Wil je zien hoe ons opleidingsinstituut er van binnen uitziet? Bekijk dan hier de foto’s.

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan

Heads Academy team