Open dag kappersopleiding Heads Academy

Het is weer bijna zo ver: de open dag van onze kappersopleidingen in Amsterdam en Delft komen eraan. De open dag in Delft vindt plaats op zaterdag 11 maart en de open dag in Amsterdam is op zaterdag 18 maart. Benieuwd naar hoe een open dag er bij ons aan toe gaat en waarom Heads Academy dé kappersopleiding in Amsterdam en Delft is? Je leest het in deze blog.

Dé kappersopleiding in Amsterdam en Delft

Bij Heads Academy weten we bij alle leerlingen hoe zij het beste in zichzelf naar boven kunnen halen. Wij vinden het belangrijk dat elke leerling zijn of haar creativiteit kwijt kan en dat je jezelf optimaal ontwikkelt. Daarom werken wij in kleine groepen van maximaal acht personen. Op deze manier is onze begeleiding optimaal en kan er aan elke leerling de aandacht worden besteed die hij of zij nodig heeft.

Bij Heads Academy hebben we verschillende opleidingen; voor zowel jonge studenten als voor mensen met al jaren (kappers)werkervaring en die zich graag willen omscholen of bij willen leren. Maar ook specifiek de ‘Barber School’ en een visagie opleiding.  Op deze pagina kun je alles lezen over de verschillende opleidingen van Heads Academy.

Open dag bij Heads Academy

De open dag van Heads Academy is voor iedereen die overweegt een kappersopleiding te gaan volgen. Zo kom je bij ons te weten hoe een lesdag er bij ons aan toegaat en kun je de sfeer vast proeven. Een goede sfeer vinden we bij Heads Academy erg belangrijk. We willen dat al onze studenten genieten van hun schooltijd en dat ze er met een goed gevoel op terug kijken.

Tijdens de open dag leggen we alles uit over de branche en wat je kan verwachten van de opleiding. Er zijn verschillende studenten aanwezig tijdens de open dag, zij staan open voor al je vragen. Zij kunnen je écht vertellen hoe het eraan toegaat bij Heads Academy en waarom zij voor ons hebben gekozen.

Kortom: de open dag van Heads Academy geeft je een kijkje in onze dagelijkse gang van zaken, je kan spreken met verschillende studenten en je kan alvast de sfeer proeven. Zo weet je direct of Heads Academy jouw kappersopleiding is; de start van je carrière.