Visagie opleiding

Visagie opleiding bij Heads Academy

Een visagie opleiding volgen bij Heads Academy staat garant voor een moderne en professionele opleiding. Er zijn verschillende opleidingen te volgen waardoor er altijd een opleiding is die bij jou past. Zo is er een make up artist opleiding, een opleiding tot haarstylist en een private class visagie opleiding.

Je hoeft geen ervaring te hebben voor het volgen van een visagie opleiding. Het belangrijkste is dat je passie hebt voor make up en het mooi maken van mensen. Dan helpen wij jou om het beste uit jezelf te halen en een professionele visagist(e) te worden!

Welke visagie opleiding past bij jou?

Wij bieden verschillende soorten visagie opleidingen aan zodat jij de opleiding vindt die bij jou past. Zo kun je zowel klassikaal als individueel een make up opleiding volgen. Onderstaand vind je meer informatie over onze opleidingen.

Make-up Artist Class
Een klassikale opleiding met veel persoonlijke begeleiding. Je leert alle belangrijke facetten uit het visagie vak en je kan ook meedraaien in de praktijk.

Alle nieuwe trends komen aan bod en je leert wat het is om samen te werken in een team van fotografen en andere stylisten. Zo weet je zeker dat je in de praktijk straks niet voor verrassingen komt te staan. We besteden onder andere veel aandacht aan: oog make-up, het gebruik van foundation/concealer/poeder, oog- en gezichtsvormen, smokey eyes en commerciële make-up.

Private Make-up Class
Optimale begeleiding en in jouw tempo. Je krijgt zo de kans om veel lesstof te behandelen in korte tijd en er wordt aandacht besteed aan de dingen die jij graag wil leren of verbeteren.

De Private Class is geschikt voor mensen met en zonder ervaring. Dus wanneer je een bepaalde techniek meer onder de knie wil krijgen of als je compleet nieuw bent in het vak, ben je van harte welkom bij de visagie opleiding van Heads Academy.